Streaming.dk » Alle indlæg http://streaming.dk/forum/feed/ Thu, 17 Aug 2023 07:51:00 +0000 https://bbpress.org/?v=2.6.9 da-DK http://streaming.dk/emne/retningslinjer-for-forummet/#post-2813 <![CDATA[Retningslinjer for forummet]]> http://streaming.dk/emne/retningslinjer-for-forummet/#post-2813 Mon, 16 Feb 2015 22:49:32 +0000 Christian Loiborg For at kunne debattere i forummet på Streaming.dk, skal du være oprettet som bruger. Du finder en loginformular nederst til højre på siden.

Moderering af debat
Debatten modereres løbende for at sikre en god tone og et seriøst forum. Derfor kan indhold fra tid til anden blive slettet. I værste fald vil en brugerprofil også kunne slettes uden varsel.

En række elementer accepteres ikke på forummet:

  • Spam.
  • Affiliate-links.
  • Reklamer (inkl. skjult reklame).
  • Angreb, upassende sprogbrug og lignende.
  • Ikke-relevante indlæg.

Gældende lovgivning skal overholdes. Det er eksempelvis ikke tilladt at linke til ulovligt eller indhold der på nogen måde krænker ophavsretten. Det er heller ikke tilladt at oplyse navnet på en sådan tjeneste, for på den måde at omgå reglerne. Omvendt er saglige debatter om eksempelvis torrenting og formater som .mkv mere end velkomne.

Sidst skal der lyde en opfordring til at søge i forummet og på siden efter svar, inden et forumindlæg startes. Det gør debatten langt mere overskuelig for alle.

God fornøjelse og god debat!

]]>