Amazon lancerer Prime Video i Danmark

1

Internetgiganten Amazon har lanceret videotjenesten Prime Video i Danmark og mere end 200 andre lande.

Amazon har lanceret Prime Video i Danmark og et par hundrede andre lande.

Prisen for Prime Video er €5.99 pr. md., svarende til omkring 45 kr. Som et introduktionstilbud, kan man dog få det første halve år for 22 kr. pr. md. (132 kr. for det første halve år). Tjenesten har en gratis prøveperiode på en uge.

Tjenesten kan bruges med en app til Android og iOS telefoner og tablets, Amazons egne Fire tablets, visse smart-tv fra LG og Samsung samt tjenestens hjemmeside.

Tjenesten er kun på engelsk, men der er undertekster og dubbing for en stor del af indholdet, lyder det fra Amazon.

Amazons Prime Video er særligt kendt for The Grand Tour, et spin-off af BBCs bilprogram Top Gear. Top Gear stoppede efter den ene af de tre værter, Jeremy Clarkson, kom op og slås med en producer på showet. Richard Hammond og James May er med i The Grand Tour.

Amazon Originals er egenproduceret indhold som The Grand Tour. Derudover indeholder tjenesten en lang række film og tv-serier. Blandt det egenproducerede indhold er også den anmelderroste serie Transparent, The Man in the High Castle og Mozart in the Jungle.

Du finder videotjenesten på PrimeVideo.com

Samlet er Prime Video nu tilgængeligt i 242 lande.

Vil du handle hos Amazon i Danmark skal du enten handle på den tyske eller engelske side. Den gigantiske internethandel er nemlig ikke officielt tilgængelig i Danmark. Men det er deres videotjeneste altså nu.

Annonce