TV 2 Play er nu tilgængelig på Apple TV

0

TV 2 har netop lanceret en app på fjerde generation af Apple TV. Dermed er alle de store streamingtjenester i Danmark nu at finde som apps på Apples streamingplatform tvOS.

Udviklerne er dog kommet noget sent til festen. TV 2 Play appen frigives 10 måneder efter styresystemet blev lanceret. Det står i kontrast til, at DR TV, HBO Nordic, Netflix og Viaplay alle var at finde på tvOS to måneder efter lanceringen i september 2015.

Flow-tv-kanalerne sendes pt. i SD-opløsning, men HD er på vej, lyder det fra Kaare Sørensen, der er redaktør for sociale medier hos TV 2. På Facebook skriver TV 2 Play, at arkivindhold generelt er i SD-opløsning, mens Kaare Sørensen skriver, at on-demand-indholdet fra flow-tv-kanalerne kan ses i HD.

Selv lægger TV 2 vægt på designet, der som forventet matcher flow-tv-gigantens design på andre platforme:

– Vi har udviklet app’en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen, fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, i en pressemeddelelse og uddyber:

– På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se.

TV 2 Play virker også med ældre generationer af Apple TV med AirPlay, samt produkter med Google Cast-teknologien, der bl.a. er at finde i Chromecast. Tjenesten kan også ses på iOS- og Android-enheder

Opdateret 14:30 med oplysninger om streamingkvaliteten.

Annonce