Vilkår for anvendelse

Betingelser for brug

Streaming.dk er en uafhængig guide til streamingtjenester i Danmark. Herunder følger en række afsnit, der indeholder betingelserne for brugen af hjemmesiden.

 

Citering af indhold

Det er tilladt at citere indhold på siden ved angivelse af “Streaming.dk” som kilde og reglerne for god citatskik overholdes. Hvor det er muligt skal der linkes til siden (der må gerne dyblinkes til det specifikke indhold). Det er ikke tilladt at gengive teksten i sin helhed uden skriftlig godkendelse.

 

Ansvarsfraskrivelse

Al brug af siden er på eget ansvar. Streaming.dk kan ikke gøres ansvarlig for fejl, mangler, skader eller lignende, hverken direkte eller indirekte, herunder – men ikke begrænset til – uhensigtsmæssigheder og fejl, der måtte opstå i forbindelse med brugen af hjemmesiden. Det er således læserens eget ansvar at bruge de beskrevne tjenester og produkter som anført af producenten og overholde gældende lovgivning.

Ligeledes kan Streaming.dk ikke stilles til ansvar for fejl, mangler, skader eller lignende, der måtte opstå som følge af de links, der er på siden – direkte såvel som indirekte.

 

Privatliv

Siden benytter cookies til at indsamle data til brug for statistik – læs mere om brugen af cookies her.

Ved at klikke på links, ledes brugeren i visse tilfælde videre til et produkt eller service med et såkaldt affiliate-link. Dette gør ingen forskel for brugeren, der ikke får en ringere service eller et dyrere produkt – det anerkender blot Streaming.dk som henviser til den pågældende side.

 

Rettigheder

Alt indhold på siden tilhører Streaming.dk eller er bragt med godkendelse fra rettighedshavere, med mindre andet er angivet. Alle producenter, produkter og brands tilhører de respektive ejere.