6 geniale og gratis festspil til Chromecast

0

Uanset om du er til dans, quiz eller sang er der her seks gode bud på geniale spil til festen. Fælles for dem er, at du kan få dem op på stuealteret med din Chromecast-enhed.

1Big Web QuizI Googles egen app Big Web Quiz testes din paratviden på en lang række forskellige måder. Fælles for måderne er, at quizzen skal bruges med Chromecast på Android, iOS eller i en Chrome-browser. Kan du fx svare på, hvor mange rottweilere der går på Shia LaBeoufs højde?

Pris: Gratis
Download
Big Web Quiz

2CardcastCardcast er uden tvivl inspireret af det populære Cards Against Humanity, hvor det gælder om at komme med den sjoveste og groveste sætning med de kort, man har på hånden. Du kan lave dine egne kort eller bruge et eller flere kortsæt lavet af andre.

Pris: Gratis (med tilkøbsfunktioner)
Download
Cardcast

3Just Dance NowMed dansespillet Just Dance Now kan du bruge din smartphone som fjernbetjening og forbinde til en computer, tablet eller et tv via Chromecast. Der er en række tilkøbsfunktioner med nye sange og danse, men den ellers gratis app indeholder bl.a. sange fra Lady Gaga, Psy og Robin Thicke.

Pris: Gratis (med tilkøbsfunktioner)
Download
Just Dance Now

4Monopoly DashI Monopoly Dash spiller du det velkendte Monopoly, som vi på dansk også kender som Matador, i en lidt anderledes udgave – frem for den klassiske udgave er der her tale om en kortspilsudgave. Spillet er lavet til Chromecast, og du kan spille alene eller med op til fire venner.

Pris:Pris: Gratis
Download
Monopoly Dash

5Connect 4 QuadsI Hasbros Connect 4 Quads er der dømt klassisk fire på stribe. I spillet, der er lavet til Chromecast, kan du spille med op til fire venner på den store skærm.

Pris: Gratis
Download
Connect 4 Quads

6Karaoke

KaraokeCast, Karaoke Sing & Record samt RockIt Karaoke.


Er du til karaoke, så prøv KaraokeCast (Android), Karaoke Sing & Record (Android) eller RockIt Karaoke (iOS).

Pris: Gratis (med tilkøbsfunktioner)


Du kan se en samlet liste over apps, der officielt understøtter Google Cast-teknologien på Googles Chromecast-side.

Kender du til andre fede måder at bruge din Chromecast på? Så del dine erfaringer i kommentarfeltet herunder!