Apple sænker prisen på Apple TV

0
Apple TV HBO Now
Her ses tjenesten HBO Now, der lanceres på Apple TV. Den amerikanske tjeneste er tilgængelig i april.

Apple TV koster nu 599 kroner, og er dermed blevet 30 procent billigere. Indmaden er der dog ikke ændret ved.

Nu koster en Apple TV-enhed 549 kroner Det fortalte Apple på et pressemøde mandag aften, der bl.a. også bød på en ny bærbar computer og yderligere informationer om Apples kommende smart-ur Apple Watch.

Hidtil har enhedens vejledende pris været 849 kroner Dermed er besparelsen på omkring 30 procent, hvilket følger den amerikanske pris, der blev sænket fra $99 til $69.

Læs også: Alt om Apple TV

Prisen kan dog meget vel gå hen og være lavere. Enheden koster i dag 679 kroner hos flere forhandlere, svarende til en pris 23 procent under den vejledende pris. En tilsvarende prisreduktion med den nye vejledende pris vil bringe prisen ned på 460 kroner.

På pressemødet offentliggjorde Apple at den kommende amerikanske tjeneste HBO Now vil blive tilgængelig på enheden. Tjenesten minder på alle måder om HBO Nordic som vi kender den herhjemme, men der er tale om to forskellige virksomheder med to forskellige fokusområder. Det kan dog betyde, at en egentlig HBO Nordic-app til Apple TV i Danmark ikke er så langt ude i fremtiden som man ellers kunne frygte.

Læs også: Disse danske tjenester virker med Apple TV

Ny pris – samme hardware

Selve hardwaren fik ikke en opdatering, og det er dermed flere år siden, der sidst er sket noget drastisk med Apple TV. Det ændrer dog ikke ved, at den lille, sorte boks er meget populær – særligt på grund af streamingteknologien AirPlay

Læs også: Alt om AirPlay

Siden lanceringen af Apple TV for flere år siden er der kommet mange nye streamingenheder til – få et overblik her. Blandt andet har Googles prisvenlige streamingdongle Chromecast vundet popularitet på grund af dens stigende udbredelse og understøttelse af streamingtjenester.

Annonce