Netflix: Vi kommer aldrig til at få en offline-funktion

0
Netflix kommer aldrig til at få en offline-funktion

Viaplay har haft det længe, og nu har TV 2 Play det også. Men Netflix får aldrig en offline-funktion, lyder det nu fra streaminggiganten.

På trods af at flere tjenester på det danske marked – og mange tjenester i mange andre lande – understøtter offline afspilning af videoindhold, er det ikke noget, Netflix kommer til at tilbyde. Nogensinde.

Det er amerikanske Techradar, der har talt med Netflix’ chef for virksomhedskommunikation og teknologi, Cliff Edwards

»Det kommer aldrig til at ske. Det er en kortsigtet løsning på et større problem,« siger Cliff Edwards til Techradar, med henblik på muligheden for at kunne afspille indhold offline.

Derfor satser Netflix ikke på offline afspilning

Afspilning af indhold offline er særligt attraktiv til folk på farten, hvor der måske ikke er tilstrækkelig båndbredde til at afspille indholdet. Det kan enten være på grund af manglende infrastruktur – som 4G-dækning – på grund af et underudviklet marked for mobildata eller fordi personen befinder sig et sted, hvor der ikke er dækning.

Men ifølge Netflix så er alle disse problemer noget, der har løst sig selv om fem år. I England har den populære BBC-tjeneste iPlayer og on demand-tjenesten 4oD begge offlinemuligheder. I Danmark har som bekendt både Viaplay og TV 2 Play funktionen.

Hvad mener du: Har Netflix overhovedet brug for en offline-funktion?

Annonce