Guide: Sådan opretter du en amerikansk iTunes-konto

0
Sådan opretter du en amerikansk iTunes-konto

Hvadenten det er for at tilgå indhold, der ikke er tilgængeligt i den danske iTunes Store, eller for at bruge en amerikansk tjeneste, så kan det være, at du har brug for en amerikansk iTunes-konto. Her finder du en guide til, hvordan du gratis opretter en iTunes-konto i USA.

Sådan opretter du en iTunes-konto i USA

  1. Åbn iTunes
  2. Hvis du allerede er logget ind på dit eksisterende Apple-ID, skal du logge ud.
  3. Navigér til App Store.
  4. Scroll til bunden af siden og klik på det danske flag, for at skifte land.
  5. Vælg United States.
  6. Vælg en gratis app – eksempelvis Hulu Plus. Det er vigtigt, at du forsøger at downloade en gratis app og ikke bare prøver at oprette en konto – mere om det senere.
  7. Tryk på Free for at hente den gratis app. Herefter dukker en dialogboks op. Vælg Opret Apple-ID.
  8. Tryk continue og accepter herefter betingelserne. Udfyld en e-mail-adresse (der er forskellig fra dit eksisterende Apple-ID), en adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og fødselsdato og tryk Continue.
  9. Vælg None som betalingsmetode, og udfyld herefter en amerikansk adresse. Til formålet kan du eksempelvis bruge Fake Name Generator. Overvej at bruge en delstat, der ikke opkræver moms på internethandel (Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire eller Oregon).
  10. Tryk Create Apple ID – herefter mangler du blot at bekræfte din e-mail-adresse; tjek din indbakke.

Engelske og australske iTunes-konti?

Fremgangsmåden er den samme for oprettelse af iTunes-konti i andre lande. Her vælger du blot Australia, United Kingdom, eller hvilket land, du nu skulle være interesseret i at oprette en iTunes-konto i.

Derfor er det vigtigt at prøve at hente gratis indhold

us_itunes_account_payment_none_streamingdkHvis du forsøger at oprette en konto uden at hente gratis indhold, får du ikke muligheden for at oprette en konto uden en betalingsløsning tilknyttet. Her vil du kun kunne vælge imellem kreditkort og PayPal. Du kan dog overveje at oprette kontoen med PayPal, hvis du har tænkt dig at foretage køb i den udenlandske iTunes-butik.

På skærmbillederne til højre, kan du se forskellen på, om du har valgt at hente en gratis app, eller om du har forsøgt at oprette en konto uden at foretage et ‘køb’.

Annonce