Alt om TV 2 Play

0
TV 2 Play

Med TV 2 Play kan du se TV 2s mange kanaler live samt en lang række serier, film og masser af sport.

TV 2 Play: Stærk underholdning

TV 2 Play-tjenesten har været aktiv i Danmark i rigtig mange år – faktisk har tjenesten været i luften siden 2004, hvor den dengang hed TV 2 Sputnik. Siden da har tjenesten – og resten af streamingverdenen – udviklet og ændret sig meget.

I dag er TV 2 Play stedet, hvor du finder TV 2 brede palette af indhold. Det er altså alt fra live tv til film, serier, sport og dokumentarer. Du finder ungdomsserierne fra TV 2 Zulu, krimidokumentarerne fra hovedkanalen TV 2, nyheds- og debatprogrammerne fra TV 2 News og så videre.

I visse af abonnementspakkerne får du tilmed adgang til live tv, og kan dermed se Vild med dans, Voice eller Natholdet på farten.

Sport i lange baner

Gennem hovedkanalen har TV 2 sikret sig rettighederne til en masse sport: eksempelvis cykelløbene Tour de France, Giro d’Italia, La Vuelta, VM- og EM-slutrunder i fodbold – for ikke at nævne dansk og international håndbold, motorsport, bl.a. Le Mans, og OL.

Som regel sendes sportskampene live på hovedkanalerne, og har du et TV 2 Play abonnement, der lader dig se live tv, kan du altså også se sportskampene live. Men ved begivenheder som Tour de France, hvor der simpelthen er usædvanligt mange timers indhold om dagen, opretter TV 2 Play ofte deciderede ekstrakanaler, som de digitale abonnenter på TV 2 Play kan følge med i for at få alt det med, som hovedkanalerne ikke har plads til at vise.

Rettighedsproblemer sænker udbredelsen

Hvad andre streamingtjenester ser ud til at kunne løse uden problemer, kan man hos TV 2 Play åbenbart ikke helt finde sig til rette med. Understøttelsen af en række basale streamingfunktioner mangler – angiveligt på grund af rettighedsproblemer.

Tag eksempelvis den udbredte AirPlay-streamingteknologi, der er indbygget i Apples produkter. Her har man muligheden for at streame indhold fra eksempelvis en iPad til en Apple TV-enhed med Airplay. Men den funktion har TV 2 valgt at blokere for i rigtig mange tilfælde, da de angiveligt ikke har rettighederne til at tillade den slags.

I slutningen af 2014 fik TV 2 Play understøttelse af Googles populære Chromecast-enhed, og dermed understøttes nu både AirPlay og Google Cast.

Læs også: Disse danske tjenester virker med Chromecast

Siden oktober 2014 har det været muligt at gemme indhold offline i TV 2 Plays apps i op til 30 dage.

Hvilken pakke er rigtig for dig?

PakkeTV 2 LiveTV 2 + News LiveTV 2 + Zulu LiveLive pakkenOn DemandHele Pakken
TV 2
TV 2 News
TV 2 Zulu
Serier
Film
Pris pr. måned39 kr.59 kr.59 kr.89 kr.59 kr.119 kr.
Annonce


OVERBLIK OVER ANMELDELSE
Billedkvalitet
Understøttelse
Brugergrænseflade
Serieudvalg
Filmudvalg
Sportsudvalg
DEL
Forrige artikelSådan ser du HBO Nordic på dit tv
Næste artikelAlt om PlayStation 4