Trailer: Netflix snart klar med tredje sæson af House of Cards

0

Netflix har med en trailer netop løftet sløret for den tredje sæson af hitserien House of Cards. Og du skal ikke vente længe – hele sæsonen får vanen tro premiere på én gang på Netflix den 27. februar. Find popcornene og dynen frem, og tag ferie fra arbejdet.

House of Cards er tilbage 27. februar

Frank Underwood er tilbage. Tredje sæson af House of Cards får premiere på Netflix den 27. februar. Og vanen tro vil alle 13 afsnit blive frigivet på én gang.

Den anmelderroste serie House of Cards er produceret af Beau Willimon og Kevin Spacey. Sidstnævnte spiller hovedrollen Francis Underwood – en amerikansk politiker, der sammen med konen Claire Underwood (Robin Wright) ikke skyr midler for at få mere magt og straffe dem, der står i vejen for dét mål.

Tredje sæson fortsætter fortællingen, og nu må Frank og Claire træffe valget: Vil de blive på toppen og kæmpe? Vil du læse mere om serien, så klik på nedenstående link.

Læs også: Sådan ser du House of Cards i Danmark

Lars Mikkelsen på rollelisten

Som den opmærksomme trailerseer måske har bemærket, så er der en dansk skuespiller med i tredje sæson. Lars Mikkelsen spiller angiveligt en stor rolle i sæsonen. Indtil videre er det hemmeligt, præcis hvad Lars Mikkelsens rolle i serien består af. Ifølge DR Kultur skal han spille den russiske præsident – noget, Lars Mikkelsen dog ikke vil bekræfte på nuværende tidspunkt.

Det virker dog umiddelbart temmeligt plausibelt, at Lars Mikkelsen netop er den russiske præsident. I traileren er en scene, hvor han sidder ved siden af Frank Underwood – noget, der indikerer, at han er en eller anden form for statsoverhoved. En anden scene viser en stående Lars Mikkelsen, der nidstirrer en underkastet Frank Underwood. I baggrunden ses russiske flag. Om han reelt spiller House of Cards-udgaven af Vladimir Putin får vi svar på den 27. februar, når House of Cards sæson 3 er tilgængelig på Netflix.

Lars Mikkelsen har for nyligt været med i en anden hitserie – Sherlock. I sæsonafslutningen af tredje sæson af Sherlock spiller han skurken Charles Augustus Magnussen. Det gjorde han forrygende, og det 90-minutter lange afsnit har på nuværende tidspunkt vurderingen 9,4/10 på IMDb.

Annonce