Sådan ser du House of Cards i Danmark

0

Intriger og en evig magtkamp er nøgleemnerne i den brillerende serie House of Cards. Med en vurdering på over 9 ud af 10 på IMDB er dramaserien et stensikkert hit.

Serien er produceret af Beau Willimon og Kevin Spacey. Sidstnævnte spiller hovedrollen Francis Underwood – en amerikansk politiker, der sammen med konen Claire Underwood (Robin Wright) ikke skyr midler for at få mere magt og straffe dem, der står i vejen for dét mål.

De timelange afsnit er en del af Netflix’ satsning på stærkt, egenproduceret indhold. Og derfor er udgivelsen også noget atypisk den normale måde, udgivelser af tv-serier foregår på. Samtlige afsnit af en sæson frigives nemlig på Netflix på samme tid – og dermed er det muligt at bingewatche serien; at se den fra ende til anden, når det passer dig.

House of Cards er oprindeligt en britisk BBC-serie, hvor hovedrollen Francis Urquhart styrer det britiske underhus som chief whip – en såkaldt indpisker. I den amerikanske udgave er Francis Underwood, også kendt under initialerne F.U. også indpisker, og fungerer dermed som personen, der sørger for, at alle i partiet er i samme båd.

De to sæsoner af House of Cards er blevet nomineret til et hav af priser, og den første sæson var den første web-serie, der blev nomineret til den prestigefyldte Primetime Emmy-pris. Den tredje sæson bliver ifølge planen tilgængelig på Netflix i 2015.

Du kan se en trailer for serien over denne artikel, og er du klar til at bingewatche serien, finder du den på Netflix, hvor første måned er gratis.

Se på Netflix
Annonce