Disse danske videotjenester har en offline-funktion

0

Hvad enten du skal i sommerhus, på udlandsferie eller blot vil spare på dit dataforbrug, så kan offlineafspilning være en genial funktion. Desværre er det langt fra alle streamingtjenester, der understøtter funktionen.

Med en offline-funktion kan du vælge, at indhold – der ellers ville skulle streames – gemmes på din enhed. Det er altså smart, at benytte en streamingtjenestes offline-funktion, når du vil spare på dataforbruget, er på farten, eller er et sted uden tilstrækkelig dataforbindelse.

Desværre er det langt fra alle tjenester, der understøtter muligheden for at gemme indholdet lokalt.

Læs også: Hvor meget data bruger streaming?

Offline-understøttelse i Danmark: TV

DR TV
HBO Nordic
Netflix
TV 2 Play
Viaplay
C More Play
(Tabel sidst opdateret februar 2015)

DR TV

DR TV understøtter ikke offline afspilning – men en del af DR’s egenproducerede indhold er tilgængelige som podcasts, der downloades og derfor kan afspilles offline.

HBO Nordic

Understøtter ikke offline.

Netflix

Understøtter ikke offline – og kommer umiddelbart aldrig til at understøtte det.

Læs også: Netflix: Vi kommer aldrig til at få en offline-funktion

TV 2 Play

TV 2 Play har understøttet offline afspilning siden oktober 2014. Når indhold er hentet til offline visning, har du 30 dage til at afspille indholdet. Det er ikke alt, der kan hentes, men det er muligt at filtrere indholdet baseret på, om det kan afspilles, når man ikke er online. I februar 2015 talte det dog kun en håndfuld serier og et dusin stand-up-shows.
TV 2 Play offline

Viaplay

Siden 2012 har Viaplay haft en offline-funktion. Offline indhold skal afspilles inden for 30 dage. Det er ikke alt indhold, der kan afspilles, når man ikke er offline. En pil ud for indholdet angiver dog, om man kan afspille det uden internetforbindelse.
Viaplay offline

C More Play

Understøtter ikke offline.

Annonce