Google lancerer ethernet-adapter til Chromecast

0
Google Chromecast ethernet adapter

En ny adapter gør Chromecast-enheden i stand til at blive koblet på et kablet netværk. Det er ideelt, hvis du har problemer med den trådløse forbindelse eller generelt foretrækker ethernet.

Googles 270-kroners streamingdongle fylder ikke meget – bl.a. på grund af en begrænsning af antallet af tilslutningsmuligheder. Derfor kan man ikke koble et såkaldt ethernet-kabel til enheden (det, mange kender som en internetledning), og det kan være et problem, hvis man har en dårlig trådløs forbindelse eller gerne vil udnytte den stabilitet, der kommer med en kablet forbindelse.

Derfor har Google nu lanceret en adapter, der dels giver strøm til enheden, men også lader dig koble et ethernet-kabel til enheden.

Adapteren blev hurtigt udsolgt i USA, og den er endnu ikke tilgængelig i Danmark. Når den er, vil du kunne finde den i Googles butik.

Prisen lyder i USA på $15, hvor den vejledende pris lyder på $35. Herhjemme koster Chromecast 270 kroner. Skal prisforskellen mellem de to produkter matche, vil prisen på ethernet-adapteren i Danmark lande på omkring 115 kroner.

Hvis du har problemer med din trådløse forbindelse (WiFi) så kan det i de fleste tilfælde hjælpe at følge en guide, der vejleder i at gøre signalet bedre. Blandt andet kan man ofte opnå en langt bedre stabilitet ved at skifte den trådløse kanal, ens router sender ved, hvis man bor i et tæt befolket område.

Oplever du problemer med den trådløse forbindelse i Chromecast? Del din erfaring i kommentarfeltet herunder.

Annonce