Sådan ser du Sherlock sæson fire i Danmark

0

Hitserien Sherlock er tilbage efter tre år. Og du kan se Sherlock i Danmark fra starten.

Mesterdetektiven Sherlock Holmes og hans tro følgesvend John Watson er tilbage med sæson fire af BBC’s hitserie Sherlock.

Ventetiden har været ulidelig lang for fans af Sherlock. Det er – hold nu fast – tre år siden, sæson tre havde premiere. Det er dog ikke en serie, der spytter det ene afsnit ud efter det andet; De forrige sæsoner har haft hhv. halvandet og to år imellem sig. Afsnittene er dog også til at tage at føle på. De er med en spilletid på en 88 minutter i filmlængde.

Serien er ekstremt velproduceret, og hovedrolleindehaverne Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) og Martin Freeman (Dr. John Watson) er særdeles efterspurgte skuespillere. De er begge kendt fra Hobitten-filmene, og har i de seneste år været med i The Imitation Game og Doctor Strange.

De første tre sæsoner af serien kan ses på Netflix – og det kan sæson fire også. Første afsnit er allerede tilgængeligt, mens andet afsnit bliver tilgængeligt d. 9. januar og tredje, og sidste, afsnit er tilgængeligt 16. januar.

Her er afsnittene

Første afsnit hedder The Six Thatchers , og her skal Sherlock se, hvad ærkefjenden Moriartys næste træk er. Sherlock finder seks unikke statuer af den tidligere engelske premierminister Margaret Thatcher (også kendt som Jernladyen).

Andet afsnit hedder The Lying Detective, og her møder Sherlock den magtfulde og uantastelige Culverton Smith, der har en meget mørk hemmelighed.

Tredje afsnit hedder The Final Problem, og her rejser detektiv-makkerparet til fastlands-Europa for at flygte fra Moriatys hævn.

Alle tre afsnit er som nævnt 88 minutter lange.

Femte sæson

Bag serien sherlock står Mark Gatiss (der i øvrigt spiller Sherlocks bror Mycroft) og Steven Moffat. I januar 2014 bekræftede Moffat, at ham og Gatiss var i gang med plottet til femte sæson. Samtidig bekræftede Benedict Cumberbatch, at han havde skrevet under på at være med i femte sæson.

Trailer

Behind the scenes

Annonce


OVERBLIK OVER ANMELDELSE
DEL
Forrige artikelAmazon lancerer Prime Video i Danmark