Sådan ser du Friends i Danmark

0
Sådan ser du Friends/Venner i Danmark

Friends/Venner er en klassiker – og du kan se alle 10 sæsoner gratis og lovligt på nettet.
How you doin’?

Ross og Rachel, Monica og Chandler, Phoebe og Joey. Karaktererne er udødelige, og i Venner/Friends finder du noget af dig selv i dem alle. Serien er utvisteligt en af det 20. århundredes største serier. Serien, der løb fra 1994 til 2004 har fået vurderingen 9 ud af 10 på filmsiden IMDb.

Serien fik skuespillerne til at stige voldsomt i popularitet, og de fleste kender nu flere af navnene iblandt hovedrollerne Rachel Green (Jennifer Aniston), Monica Geller (Courteney Cox), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), Chandler Bing (Matthew Perry) og Ross Geller (David Schwimmer). Lønnen steg da også fra omkring $22,500 per afsnit i første sæson til $1 million per afsnit i niende og tiende sæson. Justeret for inflation svarer det til en løn på hhv. 250.000 kroner og 11,4 millioner kroner per afsnit.

Her ser du Venner i Danmark

Du finder serien på både Netflix og Viaplay. Her kan du se alle 10 sæsoner i det tempo, der passer dig. Begge sider har en måneds gratis prøveperiode, så hvis du ikke allerede har en konto der, kan du altså se serien gratis.

Reklame: Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Skal du nå det hele på en måned, skal du dog være forberedt på at sidde i sofaen en del – serien varer nemlig lige under 90 timer samlet.

De voldsomt populære afsnit har Netflix efter sigende givet mere end en halv million dollars – per afsnit – for. Samlet skulle Netflix have brugt 118 millioner dollars, svarende til næsten 840 millioner kroner, på at sikre sig rettighederne til Friends. For Netflix’ vedkommende er der dog tale om rettigheder på tværs af landegrænser, så mon ikke Viaplay har sluppet en del billigere.

Så hvis du ikke har unagi, så må du hellere få bingewatchet alle 10 sæsoner.

Du kan høre den nu klassiske temasang I’ll Be There For You fra one-hit wonder-bandet The Rembrandts.

Annonce