9 filmperler til Valentines Day

0
Romantiske Valentines Day film

Her er ni bud på romantiske filmperler, der er lige til at streame på Valentins Dag.

Uanset om du er til pladderromantiske rom-coms eller klassiske, romantiske film, er der her ni stærke bud på en fantastisk filmaften 14. februar.

Titanic

James Camerons prisvindende fortælling om luksusskibet Titanics jomfrurejse er en dramatisk kærlighedsklassiker. Med en vurdering på 7,7 ud af 10 på IMDb, går du ikke galt i byen – og filmen finder du på Viaplay.
I Love You Phillip Morris

Filmen I Love You Phillip Morris er baseret på en sand historie om en bondefanger, identitetstyv og flugtkonge, der falder for en medindsat i fængslet. Jim Carrey og Ewan McGregor brillerer i filmen, der har fået en vurdering 6,7 ud af 10 på IMDb. Du kan streame den på Filmstriben, Netflix og Viaplay.
P.S. I Love You

Hvem vidste at hårdslående Gerard Butler kunne spille en pladderromantisk rolle? I P.S. I Love You forvandles han til enhver kvindes drøm, da han som døende ægtemand forbereder en række breve til sin kone, der skal hjælpe hende med at komme videre efter hans død. Den har fået vurderingen 7 ud af 10 på IMDb, og du finder den på Viaplay og Netflix.
Stolthed og fordom / Pride and Prejudice

Stolthed og Fordom, eller Pride and Prejudice, er ikke bare en filmklassiker – det er også en klassisk roman af Jane Austen. I fortællingen følger vi den blomstrende kærlighed mellem to mennesker fra vidt forskellige kår. Du finder den på Viaplay, og filmen har fået vurderingen 7,8 ud af 10 på IMDb.
What Happens in Vegas

Hvad sker der, når man tømmermændsramt vågner i Las Vegas ved siden af en fremmed, der nu viser at være sin ægtefælle? Det giver den romantiske komedie What Happens in Vegas svaret på. Se den på Netflix – 6,1 ud af 10 på IMDb.
10 Things I Hate About You

Sluthalvfemsernes kultfilm 10 Things I Hate About You er en rom-com på alle måder. Baseret på Shakespeares ‘Trold kan tæmmes’, foregår filmen på en amerikansk high school. Hvad sker der, når man bliver forelsket i en, man hader som pesten? 7,2 ud af 10 – find den på Netflix.
Vicky Cristina Barcelona
I den lidt alternative Vicky Cristina Barcelona befinder den flamboyante maler sig i et enestående forhold med to amerikanske turister – Vicky og Cristina. Woody Allen-filmen har fået en vurdering på 7,2 ud af 10 på IMDb, og du finder den på Netflix eller Filmstriben.
Dear John

I den romantiske dramakrigsfilm Dear John følger vi en soldat, der forelskes i en konservativ kollegestuderende, da han er på orlov. Filmen er baseret på en roman af samme navn og blev et vaskeægte biografhit. Brugerne på IMDb har givet filmen vurderingen 6,3 ud af 10, og du finder den på Netflix.
Silver Linings Playbook

Den anmelderroste romantiske komedie Silver Linings Playbook handler om læreren Pat Solitano, der flytter hjem til sine forældre efter at have været på en psykiatrisk afdeling. Nu forsøger han så at forsone sig med sin ekskone, men det bliver kompliceret, da han møder en ny kvinde, der også har mentale problemer. 7,8 ud af 10 på IMDb, og du kan finde den på Filmstriben
Annonce