Sådan streamer du indhold fra din Android-enhed med AirPlay

0

Med den ultimative streamingapp kan du streame til en lang række enheder med et væld af streamingteknologier. Det gør det blandt andet muligt at streame til AirPlay-enheder.

Android-verdenens streaming-schweizerkniv

Den ultimative streamingapp til Android hedderer AllCast. AllCast lader dig nemlig streame til en masse forskellige streamingenheder med en håndfuld forskellige streamingteknologier.

En af de streamingteknologier, AllCast understøtter, er Apples AirPlay, der eksempelvis lader dig sende indhold til Apple TV. Officielt understøtter Android dog ikke AirPlay-enheden, og er du ikke garanteret, at streaming ved hjælp af AllCast er en problemfri oplevelse.

Herudover er der DLNA understøttelse, der muliggør kommunikation med Chromecast, Xbox-spillekonsoller, Amazon Fire TV, Roku, WDTV og en række smart-tv. Du kan streame indhold, der ligger lokalt på din Android-enhed, og indhold, der er i Google Drive eller Dropbox.

Du kan hente app’en gratis i Googles Play Store og prøve, om den virker for dig. Herefter kan du købe AllCast Premium, der med en pris på omkring 27 kroner fjerner reklamer og tidsbegrænsninger.

Annonce