Nu kan du se sæson 4 af Game of Thrones

0

Game of Thrones er tilbage med drager, intriger, politik og nøgenhed.

Mandag kom første afsnit af sæson fire i HBO’s kultserie Game of Thrones.

I afsnittet Two Swords byder Tyrion Lannister (Peter Dinklage) en gæst velkommen til King’s Landing. Jon Snow (Kit Harington) kommer i problemer i Castle Black og Arya Stark (Maisie Williams) løber ind i en gammel ven. Kort sagt: Game of Thrones er tilbage med endnu et dramatisk afsnit.

Mere end en halv million brugere har vurderet serien på filmsiden IMDB og givet serien vurderingen 9,5 ud af 10 – så har du endnu ikke set Game of Thrones er sæsonstarten en glimrende mulighed for at se de første tre sæsoner igennem.

Premiere på Veep og Silicon Valley

Ud over Game of Thrones byder HBO Nordic også på andet nyt indhold i dag. Tredje sæson af Veep er nu i luften med Julia Louis-Dreyfus (kendt fra Seinfeld, hvor hun spillede Elaine Benes) i hovedrollen som vicepræsident Selina Meyer i komedieserien Veep.

En ny komedieserie med navnet Silicon Valley har også haft premiere. Serien handler om en gruppe venner, der starter deres egen it-virksomhed i området Silicon Valley i San Francisco, der er kendt for sine mange store it-virksomheder som blandt andet Apple og Google.

Annonce