Netflix: Nyheder i juni

0
Orange is the New Black - Netflix juni 2015
Orange is the New Black | Foto: Netflix

Frost/Frozen, Orange is the New Black og Sense8 er blandt de store nyheder på Netflix i juni.

I listen herunder finder du de nye film og serier på Netflix i juni. Listen er sorteret efter udgivelsesdato, men du kan sortere efter IMDb-vurdering og bruge søgefunktionen til at lede efter genrer, titler og mere.

God fornøjelse!

Streaming.dk
InformationIMDb-vurderingGenre
Sense8Sense8
Premiere: 5. juni

Et skud, et dødsfald, et øjeblik uden for tid og rum, som uigenkaldeligt forbinder otte menneskers sind i forskellige dele af verden. De bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, og pludselig er de i alvorlig fare. Helt almindelige mennesker, som genfødes som "sanselige".
8,3/10Sci-fi drama
Se Orange Is the New Black i DanmarkOrange is the New Black
Sæson 3
Premiere: 12. juni

En forbrydelse, hun begik i sin ungdom, sender Piper Chapman (Schilling) til et kvindefængsel, hvor hun bytter sin behagelige tilværelse i New York ud med et liv fyldt med overraskende kammeratskab og konflikter fra en gruppe excentriske medfanger.
8,4/10Komediedrama
Doc McStuffinsDoc McStuffins
Sæson 1
Premiere: 15. juni

Doktor McStuffins er en lille pige, der er dyrlæge for sine bamser og dukker, mens hendes far laver sund mad.
6,9/10Animation
Into the StormInto the Storm
Premiere: 15. juni

Storm-jagere, adrenalin-junkies og helt almindelige mennesker dokumenterer et usædvanligt antal tornadoer der rammer byen Silverton.
5,9/10Actionthriller
Dinosaur 13 Dinosaur 13
Premiere: 15. juni

En dokumentar om opdagelsen af det største Tyrannosaurus Rex-fossil, der nogensinde er fundet.
7,1/10Dokumentar
Legende LetLegende let
Sæson 1
Premiere: 19. juni

En teenager bliver ny ejer af en legetøjsforretning og hyrer en masse skolekammerater til at hjælpe ham med at udvikle nyt legetøj.
6,8/10Teenagekomedie
 Inequality for all Inequality for all
Premiere: 24. juni

Den tidligere amerikanske arbejdsminister Robert Reich fortæller om den alvorlige krise, USA står over for på grund af den stigende økonomiske ulighed.
8,0/10Dokumentar
Pay it forward / Giv det videreGiv det videre
Premiere: 24. juni

En ung, betænksom dreng besvarer en skoleopgave ved at lave en plan om at hjælpe tre mennesker, som så til gengæld skal hjælpe tre andre og så videre.
7,1/10Drama
Sweet NovemberSweet November
Premiere: 24. juni

I denne romantiske tåreperser forelsker reklamemanden Nelson sig i den frisindede Sara, som insisterer på, at de kun kan være sammen i én måned.
6,7/10Romantisk drama
2010: Den anden Rumrejse2010: Den anden Rumrejse
Premiere: 24. juni

I denne flotte efterfølger leder er tidligere NASA-chef en amerikansk/russisk mission af videnskabsmænd, der forsøger at nå frem til det forladte Discovery-rumskib.
6,8/10Sci-fi
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of LifeLara Croft Tomb Raider:
The Cradle of Life

Premiere: 24. juni

Adrenalinjunkien Lara Croft udforsker et oversvømmet tempel og finder en kugle med et kort, som kan føre hende til den mytiske Pandoras æske.
5,5/10Action
The Rum DiaryThe Rum Diary
Premiere: 24. juni

Johnny Depp er stjernen i denne version af Hunter S. Thompsons roman om en fordrukken journalist, der flytter til Puerto Rico og falder for en kvinde.
6,2/10Komediedrama
Dragerytterne: Kapløb til kantenDragerytterne:
Kapløb til kanten

Sæson 1
Premiere: 26. juni

Fra skaberne af "Sådan træner du din drage" kommer en ny original serie fra Netflix, hvor Hikke og Tandløs tager eventyrene til det yderste! Hikke og Tandløs leder dragerytterne ud over Berks grænser og opdager et mystisk drageøje med ældgamle hemmeligheder, der fører dem til nye verdener fyldt med aldrig før sete drager. Men heltene forfølges af grådige dragejægere, der ikke skyr nogen midler for at få fingrene i Drageøjet.
8,2/10Animation
What Happened Miss Simone?What Happened Miss Simone?
Premiere: 26. juni

Denne dokumentar fortæller historien om Nina Simone, den legendariske sanger, pianist og forkæmper for sortes rettigheder, med sjældne koncertoptagelser og hendes mest mindeværdige sange, foruden dagbøger, breve og interviews med Ninas datter, venner og dem, hun arbejdede sammen med. I "What Happened, Miss Simone?" tegner den Oscar-nominerede instruktør Liz Garbus et uforglemmeligt portræt af denne ikoniske og kontroversielle kunstner.
7,5/10Dokumentar
Frost / FrozenFrost (Frozen)
Premiere: 30. juni

Til sin kroningsfest kommer dronning Elsa til at slippe sine skjulte kræfter løs og lægge hele Arendal under is. Hendes søster Anna må nu redde både riget og sin søster.
7,7/10Animation
Annonce