Sonos lancerer Sonos Boost

0

Sonos har netop lanceret netværksenheden Boost, der hjælper med at sende Sonos-musikken rundt i hjemmet.

Sonos Boost udvider dit musiknetværk

Musiksystemsproducenten lancerede i denne uge Boost – en ny enhed, der udvider rækkevidden for Sonos’ trådløse enheder. Musiksystemet Sonos fungerer nemlig ved, at enhederne skaber deres eget trådløse netværk, det såkaldte Mesh-netværk. Og for at musikken kan flyde problemfrit rundt i hjemmet, er det afgørende, at enhederne kan nå hinanden trådløst.

I huse eller bygninger, hvor væggene er tykke, afstandene er store eller der er andre udfordringer for et trådløst signal, er Boost altså ideel. Ifølge Sonos kan Boost nemlig øge rækkevidden på et Sonos-system med op til 50 procent. Du når altså en halv gang længere med Sonos Boost end med de normale enheder.

Enheden er altså ikke en egentlig streamingenhed, men understøtter i stedet det eksisterende Sonos-netværk. Sonos Boost måler 115x115x33mm og vejer 0,2 kg. Enheden kan vægmonteres. Enheden koster €99, hvilket formentlig betyder en pris på 799 kroner i Danmark.

Indtil for nylig skulle man bruge en enhed som eksempelvis Bridge, hvis man ikke kunne koble én af sine andre Sonos-enheder direkte til ens router. Det har Sonos sidenhen ændret, og anbefaler derfor brugen af Bridge eller Boost i tilfælde, hvor man vil have et mere stabilt Mesh-netværk, eller hvor man har brug for ekstra rækkevidde. Som udgangspunkt er hverken Bridge eller Boost derfor nødvendige for at kunne få et Sonos-system til at fungere.

Annonce