Viaplay får egen app på Apple TV

Som den første danske streamingtjeneste har Viaplay nu fået en dedikeret app på Apple TV.

0
Viaplay på Apple TV
Viaplay på Apple TV

Tirsdag aften blev en Viaplay-app sneget ind på Apple TV, hvor danskerne nu kan streame indhold fra en af de største streamingtjenester direkte på Apple TV. Dermed er Viaplay den første decideret danske streamingtjeneste, der er tilgængelig på Apple TV.

Læs også: Alt om Viaplay

Viaplay er kommet i et eksklusivt selskab med den populære streamingtjeneste Netflix, der også er tilgængelig i Danmark. I Sverige er der desuden adgang til både SVT Play og TV4 Play, mens man i Norge har adgang til NRK og TV 2 Sumo. DR oplyser til Streaming.dk, at man er i dialog med Apple om mulighederne for at få DR TV på Apple TV. Ifølge DR har lidt under hver 10. husstand i Danmark en Apple TV-enhed.

Læs også: Disse danske tjenester virker med Apple TV

På Viaplay finder du serier, film, sport og indhold til børnene. Blandt de serier, man kan streame med Viaplay er The Walking Dead, 24, Sherlock, Dexter, Friends og Seinfeld. Tjenesten indeholder også Disney movies on demand, der giver adgang til en del af Disneys store bagkatalog af filmklassikere. Ifølge Viasat har Viaplay også det bedste udvalg af livesport i Danmark.

Reklame: Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Det rygtes at Apple vil lancere en ny udgave af Apple TV i juni ved virksomhedens Worldwide Developers Conference (WWDC). Samtidig skulle en egentlig app store også være på vej til platformen, der ellers ikke har set voldsomt mange opdateringer gennem årene, hvor konkurrenten Chromecast er blevet stadigt stærkere.

Tip: Sådan bruger du din normale fjernbetjening med Apple TV

Annonce