DR lancerer app til Apple TV

0

I denne uge lancerede Apple virksomhedens nye streamingenhed – fjerde generations Apple TV. Og allerede nu er DR klar med en app til platformen.

I september løftede Apple sløret for hvad de mener er fremtiden for streaming. I denne uge kom Apples fjerde udgave af Apple TV og allerede nu er DR klar med en app til den nye platform. Det skriver DR.

Læs også: Apple lancerer nyt Apple TV og styresystemet tvOS

Appen er tilgængelig i en grundversion, der løbende vil få nye funktioner. I en trailer for den nye app kan man se at mange af de funktioner, der i forvejen er tilgængelig på DR TV på andre platforme, også er at finde på Apple TV: Live eller on-demand fra arkivet. Se traileren øverst i denne artikel.

Samlet er der mere end 5.000 programmer på DR TV-platformen foruden de seks tv-kanaler, det er muligt at se live.

Apple TV-appen er udviklet i samarbejde med det danske udviklingshus Robocat, der er kendt for at udvikle programmer af meget høj kvalitet. De er blandt andet kendt for at stå bag populære apps som Wordbase og Be My Eyes.

I DR er man begejstrede for at kunne være klar med en app allerede ved lanceringen af Apple TV.

“Vi mærker, at vores seere i stigende grad forventer, at de kan streame vores programmer fra flere og flere platforme. Det vil vi naturligvis gerne efterkomme, og derfor udvider vi løbende mulighederne for at se DR TV, når det giver mening. Det nyeste skud på stammen er en app til det nye Apple TV, og det er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores seere,” siger udviklingschef i DR Medier, Anders Kappel.

Lanceringen af appen på fjerde generations Apple TV ændrer ikke ved, at man fortsat kan afspille DR TV på andre platforme – fx via Google Cast på Chromecast eller Airplay på ældre generationer af Apple TV.

Annonce