Nu understøtter HBO Nordic Chromecast

0
HBO Nordic Chromecast - Game of Thrones

HBO Nordic har netop frigivet en ny udgave af deres app til Android og iOS. Opdateringen byder på markante forbedringer.

HBO Nordic har i dag frigivet en ny udgave af firmaets apps til smartphones og tablets. Til iOS er det version 3.0, der er klar, mens det til Android er version 1.0. Opdateringerne er tilgængelige i hhv. App Store og Google Play nu.

Brugergrænsefladen har fået en overhaling, og kører nu markant bedre end før. Og så er noget så simpelt som en søgefunktion nu også en del af HBO Nordics apps.

Læs også: Alt om HBO Nordic

Den største nyhed er dog understøttelsen af Google Cast på både Android og iOS samt understøttelse af almindelig AirPlay-på iOS. Mens det første betyder, at man nu kan bruge tjenesten med Chromecast, betyder det sidstnævnte, at man ikke længere er tvunget til at bruge skærmdublering på iOS – en funktion, der både giver dårligere kvalitet og brugervenlighed foruden at bruge markant mere strøm.

Den helt nye mulighed for at styre Chromecast-afspilninger med sin fjernbetjening, hvis ens tv understøtter HDMI CEC-teknologien, fungerer også med HBO Nordic. Du kan altså – hvis dit tv tillader det – starte og stoppe afspilningerne med din almindelige fjernbetjening.

Læs også: Nu kan du styre din Chromecast med din fjernbetjening

Annonce