Alt om Sonos Play:3

0

Sonos’ mellemste højttalerenhed Play:3 er et perfekt kompromis mellem størrelse og god lyd. Men hvad kan den smarte streaminghøjttaler ellers af tricks?

Læs også: Alt om Sonos

Play:3 – Alsidig højttaler i lille indpakning

Sonos Play:3 er den mindste Sonos-højttaler med en dedikeret bas. Og det kan høres. For på trods af, at det er en forholdsvist lille højttaler, så rammer bassen tungt, om end det er hip hop, dubstep eller noget helt tredje. Samtidig sørger diskanten og de to mellemtonehøjttalere for, at du ikke går glip af noget i resten af musikspektret.

Højttaleren er genial til mellemstore rum – som eksempelvis et kontor eller et køkken, og højttaleren kan både spille op til lidt hyggelig madlavningsstemning og decideret fest.

Play:3 er en rigtig all-rounder, for selv om det er en kompakthøjttaler, får du utroligt meget lyd for pengene. Audiofile skal holde sig til den dyre ende af Hifiklubben, men for en højttaler, der i visse tilfælde skal brøle omkap med emhætten, er Play:3 suveræn.

Enheden har ikke minijack-indgang, som storebroderen Play:5, og det er lidt en skam – en AUX-indgang ville være prikken over i’et for enheden. Heldigvis fungerer samspillet mellem enheder i Sonos-systemet så gnidningsfrit, at det bliver til et ikke-eksisterende problem, hvis du et andet sted i huset har tilkoblet eksempelvis et Airplay-system.

På højttaleren finder du knapper, der lader dig justere lydstyrken, skifte nummer samt afspil/pause. Afhængigt af, hvor du placerer højttaleren, kan dette selvfølgelig være mere eller mindre svært at gøre brug af. Heldigvis er Sonos-højttalerne optimeret til brug med en fjernbetjening – eksempelvis fra din smartphone eller computer.

Play:3 kan, ligesom Play:1, parres til stereolyd eller til et surroundanlæg. Det betyder, at du kan starte med én enhed, og hvis du senere finder ud af, at du gerne vil have en endnu større lydoplevelse, ja så er det bare at investere i en eller flere nye højttalere, og på få sekunder vil du have et helt nyt setup.

Køb Play:3 på CDON.dk

Specifikationer

Antal højttalereTre indbyggede digitale Klasse-D forstærkere
HøjttalereÉn diskant, to 3” mellemtone, én bas
Mål26,8 x 13,2 x 16,0 cm (BxHxD)
Vægt2,6 kg
FarveHvid eller sort
Strømforbrug i stand-by7,9 watt
Pris2.099 kr. / €299
Annonce


OVERBLIK OVER ANMELDELSE
Play:3
DEL
Forrige artikelAlt om Sonos Play:1
Næste artikelAlt om Sonos Play:5