Se Huset på Christianshavn gratis på nettet

0
Se Huset på Christianshavn gratis

Med en rollebesætning af nogle af tidens største danske skuespillere brød den morsomme tv-serie Huset på Christianshavn igennem i 1970’erne. Du kan se Huset på Christianshavn gratis på nettet – læs her hvordan.

Poul Reichhardt, Helle Virkner og Ove Sprogøe brillerer sammen med resten af de medvirkende i en af DR’s største tv-successer: Huset på Christianshavn.

70’ernes tidstypiske emner tages op, når beboerne i en ejendom på Christianshavn i København kommer ud for lidt af hvert i de 84 afsnit, serien strækker sig over. Hverdagen vendes på værtshuset Rottehullet, hvor bajere drikkes med bunden i vejret.

Huset på Christianshavn var ikke spået til at være den store seersucces, men det var lige hvad den blev. Nordisk Film, der producerede serien, kunne herefter producere en af Danmarks største tv-succeser efterfølgende: Matador.

Læs også: Se Matador gratis på nettet

På DR’s tjeneste Bonanza kan du gense noget af det bedste, der er sendt på DR gennem tiden.

Se Huset på Christianshavn gratis på DR Bonanza.


Se William Olsen holde en tale for sine forældre. Hvis skuespilleren ser bekendt ud, er det fordi Jes Holtsø også spillede med i Olsen Banden i rollen som Børge – Kjeld og Yvonnes søn.