Telmore lancerer attraktiv streamingpakke

0
Foto: Highways Agency (Flickr)

Teleselskabet Telmore lancerer mandag Telmore Play – en ny pakke med digital underholdning for 99 kroner oven i den normale abonnementspris for deres teleabonnement med fri tale.

Læs også: Sammenligning af videostjenester

Samlet skal kunderne betale 249 kroner om måneden for fri tale, fem gigabyte data og et hav af digitale tjenester.

I Telmore Play indgår en lang række Video on Demand-tjenester, en musiktjeneste samt en lang række magasin-, nyheds- og bogtjenester. Herunder kan du se tjenesterne samt den normale pris for den individuelle tjeneste:

 • HBO Nordic (normalpris 79 kr. om måneden)
 • TV 2 Play (normalpris 119 kr. om måneden)
 • Min Bio (normalpris 45 kr. om måneden)
 • C More Play (normalpris 99 kr. om måneden)
 • TELMORE Musik (lignende tjenester koster 49-99 kr. om måneden)
 • Mofibo (normalpris 99 kr. om måneden)
 • Ekstra Bladet Ekstra (normalpris 29 kr. om måneden)
 • Politiken Web (normalpris 66 kr. om måneden)
 • Euroman (normalpris 55 kr. pr. nummer i App Store)
 • Eurowoman (normalpris 45 kr. pr. nummer i App Store)
 • Gastro (normalpris 65 kr. pr. nummer i App Store)
 • Rum (normalpris 55 kr. pr. nummer i App Store)

Sammenlagt er der for over 800 kroner i tjenester for 99 kroner om måneden. Det er dog nok de færreste, der rent faktisk har glæde af alle tjenesterne. Når man tager højde for, at Telmore formentlig får tjenesterne til en favorabel pris, er der stadig tale om en utroligt billig pakke – endda fra et discount-teleselskab.

Læs også: Sammenligning af musiktjenester

Sådan får du Telmores pakke

Fra mandag d. 16. juni kan pakken bestilles via Telmore.dk. Bemærk at det koster 99 kroner i oprettelse at blive kunde hos Telmore.

Telmores abonnement Fri Tale ændrer pris fra 169 kroner om måneden til 149 kroner om måneden – inkluderet ud over fri tale er fem gigabyte data, fri SMS og MMS samt adgang til TDC’s 4G-netværk. Der er ingen opkaldsgebyrer, og ekstra data kan tilkøbes. Det fremgår ikke, om Telmore Musik fortsat vil være en del af abonnementet til 149 kroner om måneden, men i dag er det en del af abonnementet til 169 kroner om måneden.

Vær dog opmærksom på, at dataforbruget fra de inkluderede tjenester også tæller med i det samlede dataforbrug – du bruger altså en del af den inkluderede datapakke, når du streamer indhold fra tjenesterne på Telmores netværk.

Læs også: Hvor meget data bruger streaming?

Er du allerede kunde, vil du fra på mandag kunne tilmelde dig pakken på Telmores selvbetjening – der i samme omgang får et ansigtsløft.

Konkurrenternes pakker

Teleselskabet 3 har abonnementer med fri tale for mellem 129 og 299 kroner med henholdsvis 1 og 20 gigabyte data. Vil man have 5 gigabyte som med Telmores pakke, koster det 179 kroner om måneden. 3 har en aftale med musiktjenesten Deezer, hvor man i de første seks måneder betaler 59 kroner om måneden og herefter 79 kroner om måneden. En stor fordel ved 3 er dog, at de for nyligt lancerede 3LikeHome – et tiltag, der gør at du eksempelvis ikke betaler ekstra for at bruge data i udlandet.

Hos Telia koster abonnementer med fri tale mellem 179 og 299 kroner om måneden. Abonnementet med fem gigabyte data koster 199 kroner om måneden. Herudover kan Telias kunder købe Spotify Premium for 79 kroner om måneden.

Er du kunde hos Telenor koster fri tale fra 179 til 299 kroner om måneden, og pakken med fem gigabyte data koster 199 kroner om måneden. Vil du have musiktjenesten Wimp med i abonnementet, skal du betale 299 kroner om måneden – til gengæld får du hele 20 gigabyte data om måneden.

Annonce