Disse danske tjenester virker med Apple TV

0
Disse danske tjenester virker med Apple TV - Netflix

Apple TV er en af de mest populære streamingenheder – men hvilke tjenester understøtter enheden egentlig?


Som udgangspunkt er det muligt at få det meste indhold fra din iOS-enhed (iPhone, iPad, iPod), og alt dit indhold fra din OS X-enhed (Mac) op på Apple TV med AirPlay – enten via officiel understøttelse i eksempelvis en app, eller via skærmdublering. Derfor virker de fleste streamingtjenester med Apple TV. Selv om det er muligt at streame andet indhold fra Android til Apple TV med AirPlay, kan du dog ikke bruge ikke-Apple-enheder til at streame fra officielle Android-apps (eksempelvis Viaplay eller Netflix) til Apple TV.

Apple TV understøttelse i Danmark

DR TV
HBO Nordic
Netflix
TV 2 Play
Viaplay
(Tabel sidst opdateret november 2014)

Læs også: Alt om Apple TV

DR TV

Hvis du afspiller DR TV i din mobilbrowser eller fra DR’s dedikerede DR TV app, har du mulighed for at bruge AirPlay-afspilning som normalt.

Download DR TV

Læs også: Alt om DR TV

HBO Nordic

Fra lanceringen af HBO Nordic understøttedes AirPlay-afspilning, men kun ved hjælp af skærmdublering. Fra marts 2015 virker almindelig AirPlay-afspilning med tjenesten. Funktionen understøttes i iOS-apps, der har version 3.0 eller nyere.

Download HBO Nordic

Læs også: Sådan ser du HBO Nordic på dit tv

Læs også: Alt om HBO Nordic

Netflix

Netflix har siden tjenesten blev tilgængelig i Danmark været på Apple TV. Det betyder, at du kan tilgå Netflix direkte på enheden uden at skulle bruge andre enheder til at streame fra. Netflix-appen til iOS understøtter dog også AirPlay-afspilning, så du kan styre indholdet fra eksempelvis din iPhone eller iPad.

Download Netflix

Læs også: Alt om Netflix

TV 2 Play

Som udgangspunkt understøtter TV 2 Play AirPlay-afspilning, men for en del programmer virker det ikke, da streamingtjenesten ikke har rettigheder til at lade dig afspille indholdet via AirPlay.

Du kan dog – med et lille trick – få TV 2 Play til at afspille på Apple TV med AirPlay.

Download TV 2 Play

Læs også: Guide: Sådan får du TV 2 Play til at afspille på Apple TV

Læs også: Alt om TV 2 Play

Viaplay

AirPlay understøttes officielt af Viaplay, og du kan derfor nemt få indholdet fra eksempelvis din iOS-enhed op på skærmen. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alt det indhold, der er tilgængeligt på en computer, der også er tilgængeligt på en mobil enhed. Du kan altså risikere at skulle bruge din computer med AirPlay, hvis du vil være helt sikker på at kunne streame alt fra tjenesten på Apple TV.

Download Viaplay

Læs også: Alt om Viaplay

Har du kommentarer, rettelser eller spørgsmål til listen, så skriv i kommentarfeltet herunder!

Annonce