Her streamer du de bedste gyserfilm til Halloween

0

Fra de helt store gyserklassikere til de mere børnevenlige af slagsen: Streamingtjenesterne er fyldt med Halloween-gyserfilm.

De bedste Halloween-film, der kan streames

Herunder finder du en liste over en række fantastiske Halloween-film. Der er både noget for dem, der abonnerer på nogle af landets bedste streamingtjenester, og noget for dem, der vil streame film gratis fra biblioteket. Og husk, at du med både Viaplay og Netflix kan få en måneds gratis prøve.

Læs også: Alt om Netflix

Læs også: Alt om Viaplay

ZombielandKultkomedien Zombieland fra 2009 handler om den nørdede Columbus (Jesse Eisenberg), der slår sig sammen med den Twinkie-elskende Tallahassee i et USA, der er fyldt med zombier. 7,7 ud af 10 på IMDB. Se den på Netflix.
American Horror StoryDen mørke drama- og gyserserie American Horror Story følger forskellige karakterer og steder i hver sæson med uhyggeligt spændende afsnit. 8,4 ud af 10 på IMDB. Se den på Netflix.
FrankenweenieFamiliefilmen Frankenweenie handler om den unge filminstruktør og videnskabsmand, Victor Frankenstein, der genopliver sin hund, efter den dør. Filmen er en sort-hvid stop-motion film, instrueret af den anerkendte Tim Burton. 7,0 ud af 10 på IMDB. Se den på Netflix.
Saw 3Saw-filmene er gyserklassikere uden sidestykke - og formentlig verdens mest sete række af gyserfilm. Den første Saw-film har fået vurderingen 7,7 ud af 10 på IMDB. På Viaplay finder du alle syv film.
Dawn of the DeadI Dawn of the Dead følger vi en gruppe menneskers kamp for overlevelse i en zombiefyldt verden. 7,4 ud af 10 på IMDB. Se den på Viaplay.
Sweeney ToddJohnny Depp brillerer i gysermusicalen Sweeney Todd, om den djævelske barber fra Fleet Street i London. 7,5 ud af 10 på IMDB. Se den på Viaplay eller på gratis på Filmstriben.
ItI Stephen Kings klassiske gyserfilm It følger vi den lille amerikanske by Derry, Maine, hvor børn forsvinder sporløst. 6,9 ud af 10 på IMDB. Stream den gratis på Filmstriben.
Paranormal ActivityLavbudgetsgyseren Paranormal Activity følger et ungt par, der får et paranormalt besøg. 6,4 ud af 10 på IMDB. Stream den gratis på Filmstriben.
Friday the 13thI 80'er-klassikeren Friday the 13th, eller blot Fredag den 13., følger vi en gruppe unge mennesker, der tager på weekendtur til Crystal Lake. Uden at give handlingen væk, kan vi afsløre, at ikke alle overlever turen. 6,5 ud af 10 på IMDB. Stream den gratis på Filmstriben.

Har du nogle Halloween-favoritter, du mener, andre bør se? Så tip i kommentarfeltet herunder. Glædelig Allehelgensaften!

Annonce